SYMBOLIC GIDS
Menu
Login
 
Subscribe
wist je dat..?
Sponsors
Web Building Europe

Ascendant Weegschaal


Degenen met ascendant Weegschaal zijn waarschijnlijk aantrekkelijk voor anderen en mogelijk populair. Aangezien zij een vlotte omgang met anderen belangrijk vinden, nemen zij de moeite om deze sociale vaardigheid te ontwikkelen. Dat wil niet zeggen dat zij nooit krijgen wat zij willen, maar in plaats van anderen door de kracht van hun persoonlijkheid over te halen iets op hun manier te doen, gebruiken zij hun charme. Onprettige dingen in welke vorm dan ook mogen zij volstrekt niet. Of het nu om fysieke lelijkheid of woede tussen mensen gaat, zij doen hun best om alles vredig te houden.
 
Als zij met lelijkheid te maken krijgen, proberen zij het te verbeteren of te bedekken onder iets mooiers. Met al hun verlangen om aangenaam gevonden te worden, moeten zij wel voorkomen dat zij compromissen sluiten over dingen die voor hen belangrijk zijn. Veel mensen met ascendant Weegschaal zijn erg op wedijver gericht als ze eenmaal hun verlangen om koste wat kost aardig gevonden te worden, hebben weten te overwinnen.
PrintVertel een vriend(in)Contacteer ons
Overzicht van de 12 ascendanten
Ascendant Boogschutter
Ascendant Kreeft
Ascendant Leeuw
Ascendant Maagd
Ascendant Ram
Ascendant Schorpioen
Ascendant Steenbok
Ascendant Stier
Ascendant Tweelingen
Wist je dat...?
Nieuws-gierig?
Blijf steeds op de hoogte van de laatste nieuwe toevoegingen op Symbolic Gids! Schrijf je nu in op onze maandelijkse nieuwsbrief.
Wist je dat...
Enquête
Hoe ben je hier terecht gekomen?
Via google
Via een verwijzende website
Via een vriend(in)
Via een consulent(e)
Via...iets anders


Sponsors

GUI: Grid_1.asp
close